Zou jij het met een prostituee kunnen doen?

SEIZOEN 2 | AFLEVERING 7

“Walgelijk en vulgair”, maar ook “taboedoorbrekend en leerzaam”. Het zijn enkele reacties die op sociale media verschenen op het nieuwe kinderprogramma ‘Gewoon Bloot‘, waarin basisschoolkinderen naakte mensen vragen stellen. De aankondiging maakt op sociale media veel los.

In Gewoon Bloot staan naakte volwassenen op een podium. Kinderen – allemaal uit groep 7 en 8 – kijken toe en mogen vragen stellen over de ontblote lijven. “Zijn jullie onzeker over een bepaald deel van je lichaam?” en “Scheer je je of hars je je?” zijn vragen die in de eerste aflevering aan bod komen. Over seks wordt niet gesproken – daarover stelden de kinderen geen vragen, zeggen de makers.

Taboe van vandaag is: Naar een prostituee gaan.

Het complot van deze week is: de Netflix documentaire ‘The Vanishing at the Cecil Hotel’.

In het voorjaar van 2013 verbleef Elisa Lam, een Canadese studente van 21, in Stay on Main (Cecil Hotel) tijdens een reis naar Californië: toen zij plotseling verdween en haar lichaam enkele dagen later teruggevonden werd in een van de watertanks op het dak van ‘the Cecil’, was dat een tragedie. Door de macabere geschiedenis van het Cecil Hotel en een bizarre video van Lam die zich vlak voor haar dood in de lift heel vreemd gedroeg, groeiden haar verdwijning en dood echter uit tot een mysterie waar mensen van over de hele wereld zich in gingen verdiepen.

Het kortsluitingsdebat: Pesten moet strafbaar worden gesteld.

KORTSLUITING is talkradio NL style met Baggio, Ingrid Perez en Victor Chevallier. Discussies en gesprekken over een onderwerp waar iedereen wel een mening over heeft.

©NOS

Deel deze podcast met je familie, vrienden en kennissen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email