Nu is Later – Herbert Visser

De carrière van Herbert Visser is zonder meer bijzonder te noemen. Als zestienjarige schreef hij boeiende stukjes over radio voor ‘Baffle’, een voorloper van RadioVisie.

Na de MAVO zette hij als 19 jarige 1981 een nieuwsdienst op van de toen populaire Zuid-West-Vlaamse vrije Radio Gemini. Hierop volgde een aantal omzwervingen bij vele andere Vlaamse ‘radiopiraten’.
Rond 1984 was hij disc jockey en ‘pakhaas’ bij Delta Radio in Nijmegen. In totaal werd hij zelf zestien keer uit de lucht gehaald door de Radio Controle Dienst.

Toen de mogelijkheid ontstond om op een legale manier invulling te geven aan zijn passie voor radio werd hij nieuwslezer bij Radio 10. Van 1988 tot 2006 heeft hij dit bij verschillende radiostations gedaan. Op dit moment is hij directeur en mede-eigenaar van zowel 100%NL als SLAM!

Hoe hij is uitgekomen waar hij nu is? Dat kun je allemaal horen in deze aflevering van Nu is Later.

Deel deze podcast met je familie, vrienden en kennissen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Luister ook naar de podcastserie Het Boekenhuis. Een gesprek over goede boeken en het boekenvak. De mensen die ze maken en verkopen, spreken over hun passie voor verhalen, de plek waar een gedicht ontstaat, de geur van drukinkt of een goed audioboek – een kijkje achter de schermen voor iedereen die van lezen houdt.