Talentpraat

Een podcast maken, dat kan iedereen. Een goede podcast maken, dat is wel wat ingewikkelder. We willen graag dat mensen met plezier door ons geïnformeerd worden. Bij De Praatkast hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo moet het auditief klinken als een klok. De luisteraar moet geboeid worden door ons verhaal, én het moet journalistiek interessant en verantwoord zijn. Daarom wordt niet iedereen zo maar toegelaten op ons platform.
Om nieuw talent een kans te geven hebben we Talentpraat ontwikkeld. Hier krijg je als aankomende podcaster de kans om je in vijf podcasts te bewijzen. Als we voldoende vertrouwen krijgen na je sollicitatiegesprek en we zien voldoende enthousiasme, dan gaan we pas zo’n traject met je in.
In dat traject krijg je van ons apparatuur tot je beschikking, studioruimte en professionele begeleiding om te laten horen wat je kan.

Als wij na het voltooien van je vijf podcasts denken dat je voldoende talent hebt en snel genoeg leert, dan krijg je nog een vijftal afleveringen om jezelf verder te ontwikkelen.

Of... je stroomt dan al gelijk door met jouw podcastserie naar het grote werk op De Praatkast en mag je deel uitmaken van ons snel groeiende professionele Praatkast-team.

Doe je mee?
Meld je dan nu aan via info@praatkast.nl en kom op gesprek!

Presentatie:Aankomend Talent

Toekomstburger – Pauline Buffing

Pauline Buffing is werkzaam bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Ze is projectsecretaris voor de bosstrategie. Pauline spreekt in deze podcast over de Nederlandse bosstrategie, maar ook over...