Zijn er aliens onder ons?

SEIZOEN 2 | AFLEVERING 5

Buitenaardse wezens bestaan en leven mogelijk al langere tijd op aarde, alleen kunnen we ze niet zien. Tot die conclusie komt Helen Patricia Sharman, de eerste Britse astronaut, in een interview met Observer Magazine. “Aliens bestaan, daar is geen twijfel over mogelijk.”

“Zullen ze zijn zoals jij en ik, gemaakt van koolstof en stikstof? Misschien niet. Het is mogelijk dat ze hier nu zijn, maar we ze gewoon niet kunnen zien. Er zijn zoveel miljarden sterren in het universum dat er allerlei verschillende levensvormen moeten zijn die we nog niet kennen.”

Taboe van vandaag is: ‘Praten over je gewicht.’

Het complot van deze week is: De Amerikaanse complottheorie van QAnon, die ook buiten de VS steeds meer voet aan de grond krijgt: Een duivelaanbiddende elite maakt zich schuldig aan kindermisbruik, waarbij de allermachtigsten zelfs baby-bloed drinken om jong te blijven. Donald Trump is de held van QAnon-adepten omdat hij strijdt tegen dit pedofielennetwerk.

Het debat van deze week is:
Moeten wij als land excuus aanbieden voor het verleden wat betreft slavernij?

KORTSLUITING is talkradio NL style met Baggio, Ingrid Perez en Victor Chevallier. Discussies en gesprekken over een onderwerp waar iedereen wel een mening over heeft.

Deel deze podcast met je familie, vrienden en kennissen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email