35. I’ll just give everybody a big, fat kiss…

I’ll just give everybody a big, fat kiss… Donald Trump lijkt volkomen genezen van Corona en kan iedereen wel zoenen. Zo opgelucht is hij blijkbaar. 

Vele miljoenen Amerikanen hebben nu al gestemd. Verreweg de meesten op Joe Biden. Dat is slecht nieuws voor Donald Trump en de republikeinen. Die maken zich nu al grote zorgen.

President Trump doet er alles aan om de conservatieve Christelijke kiezers aan zich te binden. De meesten blijven hem steunen, maar de aanhang onder deze groep slinkt. En dat is een fikse tegenvaller voor de president want hij heeft hun stemmen hard nodig.
En  vraag die na 3 november heel nijpend kan worden: vertrekt Donald Trump als hij van Joe Biden verliest?
Maar we gaan uit van peilingen. En die zaten er in 2016 toch ver naast. Toch ligt Biden momenteel ver voor zoals Clinton toen. Charles geeft ook antwoord op de vraag hoe bezorgd de Republikeinen hierover zijn.

Luister naar Charles Groenhuijsen en Victor Chevallier in deze 35e aflevering van The Greenhouse Effect.

Deel 'The Greenhouse Effect'

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Amerika na Donald Trump – Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen schetst in ‘Amerika na Donald Trump’ een verrassend beeld van het Amerika van morgen. Het goede nieuws: Amerikanen willen in meerderheid een land met meer gelijkheid tussen rijk en arm, beter onderwijs, een goede ziektekostenverzekering en een einde aan racisme. Het slechte nieuws: Donald Trump wil daar niks van weten. Maar blijft hij wel president?

Lees meer…

Ook als e-book verkrijgbaar.

Rage – Bob Woodward

BOB WOODWARD’S NEW BOOK, RAGE, IS AN UNPRECEDENTED AND INTIMATE TOUR DE FORCE OF NEW REPORTING ON THE TRUMP PRESIDENCY FACING A GLOBAL PANDEMIC, ECONOMIC DISASTER AND RACIAL UNREST.

Lees meer…

Luister ook naar Optimopraat, de superpositieve podcast van Charles Groenhuijsen gebaseerd op zijn boek ‘Optimisten hebben de hele wereld‘.

The Greenhouse Effect

Deel 'The Greenhouse Effect'

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email