29. Standpunten Biden & Trump

Vraag van een luisteraar: Charles, kun je nu eens aangeven wat nu precies de standpunten zijn van Biden & Trump, en dan het liefst liefst onpartijdig. Want Trump heeft ook goede dingen gedaan voor zijn land.

Maar we hebben het ook over de oud-burgermeester van New York: Bloomberg. Deze heeft $ 100 miljoen toegezegd voor de campagne van Joe Biden. Wat betekent dat voor de verkiezingsstrijd?

En komt het gevaar nu van politiek links of van rechts? President Trump zegt: De grootste dreiging komt van extreem links.
Maar zijn eigen ministerie van Homeland Security trekt juist een tegengestelde conclusie: De dodelijkste dreiging komt van rechtse extremisten en supremacists. Wie heeft er gelijk? Charles vertelt het.

Luister nu naar deze 29e aflevering van The Greenhouse Effect met Charles Groenhuijsen.

Deel 'The Greenhouse Effect'

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Rage – Bob Woodward

BOB WOODWARD’S NEW BOOK, RAGE, IS AN UNPRECEDENTED AND INTIMATE TOUR DE FORCE OF NEW REPORTING ON THE TRUMP PRESIDENCY FACING A GLOBAL PANDEMIC, ECONOMIC DISASTER AND RACIAL UNREST.

Lees meer…

Luister ook naar Optimopraat, de superpositieve podcast van Charles Groenhuijsen gebaseerd op zijn boek ‘Optimisten hebben de hele wereld‘.

The Greenhouse Effect

Deel 'The Greenhouse Effect'

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email