19. Plastische chirurgie onder jongeren

De helft van de Nederlandse bevolking vindt dat plastische chirurgie voor je vijfentwintigste verboden moet worden. Vooral mensen ouder dan vijftig hebben deze mening, zo blijkt uit onderzoek van TNS NIPO. Van hen wil 66 procent een wettelijk verbod. Jongeren tussen de 18 en 24 jaar vinden een verbod onzin; het gros wil zelf overigens niet onder het mes om er beter uit te zien.

Plastische chirurgie wordt ook gepromoot door voorbeelden op Social Media door bijvoorbeeld de Kardashians. Hoe gelukkig wordt je van deze ingrepen? En krijg je er daarna geen spijt van als het tegenvalt?

Voelt Ingrid ook de sociale druk van perfecte schoonheid. Zou Victor ook iets willen veranderen aan zichzelf d.m.v. chirurgie?

Taboe van vandaag is ‘geloven in een vorig of volgend leven’, dus in reïncarnatie.

KORTSLUITING is talkradio NL style met Ingrid Perez en Victor Chevallier. Elke keer ongeveer 15 minuten ´talk´ over een onderwerp waar iedereen wel een mening over heeft.

Luister ook naar de show Para-normaal of niet? waarin ‘ongelovige Victor Chevallier in gesprek gaat met medium/paragnost Thomas Woolthuis over paranormale zaken.

Deel deze podcast met je familie, vrienden en kennissen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email